Βινυλικά δάπεδα κουμπωτά

Βινυλικά δάπεδα PVC κουμπωτά

Τα βινυλικά δάπεδα PVC κουμπωτά είναι αδιάβροχα και κατάλληλα για χρήση σε μπάνια, κουζίνες, διαδρόμους και εμπορικούς χώρους. PVC Vinyl Flooring σημαίνει πλαστικό δάπεδο από

Το δάπεδο PVC είναι γνωστό για την ευελιξία και την ανθεκτικότητά του, γι’ αυτό και είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Παρακάτω αναφέρονται τα κορυφαία χαρακτηριστικά του δαπέδου PVC:

Ανθεκτικότητα: Μπορεί να δεχτεί μεγάλη κίνηση με τα πόδια και καθημερινή φθορά, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή τόσο για πολυσύχναστα σπίτια όσο και για εμπορικούς χώρους. Με την κατάλληλη φροντίδα, αυτός ο τύπος δαπέδου θα διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αντοχή στην υγρασία και το νερό: Ιδανικό για υγρούς χώρους ή όπου είναι συχνές οι διαρροές, όπως κουζίνες και μπάνια.
Χημική αντοχή: Το δάπεδο PVC είναι εξαιρετικό για χώρους όπως νοσοκομεία και εργαστήρια, επειδή δεν καταστρέφεται από πολλές χημικές ουσίες.
Χαμηλή συντήρηση: Γνωστό ότι δεν γρατσουνίζεται και λερώνεται εύκολα, το δάπεδο από PVC καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα και απαιτεί λίγη συντήρηση. Το τακτικό σφουγγάρισμα είναι το μόνο που χρειάζεται!
Εύκολο στην εγκατάσταση: Είναι πολύ εύκολο να το αφήσετε κάτω και δεν δημιουργεί μεγάλο χάος ή απαιτεί πολύ χρόνο.

Βινυλικά δάπεδα SPC κουμπωτά

Τα δάπεδα SPC κουμπωτά (σύνθεση πέτρας – πλαστικού) είναι τα τέλεια δάπεδα για όσους αναζητούν μια λύση που φαίνεται υπέροχη και αντέχει σε έντονη κίνηση με πόδια. Είναι αρκετά εύκαμπτο και λόγω της θερμικής σταθερότητάς του, της αντοχής στο νερό, της προστασίας από μικρογρατσουνιές και σημάδια πίεσης μπορεί να διαρκέσει χρόνια. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης διασφαλίζει την ευκρινή ανάλυση για δημιουργία διαφόρων ντεκόρ ξύλου και πέτρας. Το δάπεδο SPC είναι κατάλληλο για χρήση σε μπάνια, κουζίνες, διαδρόμους και εμπορικούς χώρους, διασφαλίζοντας ότι τα επιφανειακά νερά δεν θα προκαλέσουν ζημιά.

 

PVC βινυλικά δάπεδα κουμπωτά