Η εταιρία

Η εταιρία μας παρέχει ευέλικτες εξατομικευμένες λύσεις και  υπηρεσίες πώλησης-τοποθέτησης laminate – προγυαλισμένων δαπέδων. Έχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, δίνουμε έμφαση στην συνέπεια και το σωστό συντονισμό. Με την εφαρμογή σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων δίνουμε λύσεις λειτουργικές και καλαίσθητες στα πατώματα laminate. Η φιλοσοφία μας είναι: συνέπεια αξιοπιστία, εγγυημένη ποιότητα, ελάχιστο δυνατό χαμηλό κόστος με υλικά της δικής σας επιλογής. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες του χώρου laminate όπως Epi, Egger, Terhurne, Base, Kronotex ,Balterio, Krono, Classen και παρέχουμε λύσεις σε δάπεδα για όλους τους χώρους είτε επαγγελματικούς είτε οικιακούς.

H εταιρεία μας αναλαμβάνει τοποθέτηση laminate – προγυαλισμένων δαπέδων με χαμηλό κόστος, την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων, καθώς επίσης και τρίψιμο -γυάλισμα μασίφ ξύλινων δαπέδων. Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση κάθε έργου σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, το χρονοδιάγραμμα εργασιών και φυσικά μέσα στα όρια του προϋπολογισμού. Η μεγάλη γκάμα σε laminate δάπεδα και προγυαλισμένα ξύλινα πατώματα σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για την τοποθέτηση των δαπέδων καθιστούν την εταιρεία μας ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον χώρο.

Στα πλαίσια της επέκτασής μας στην εγχώρια αγορά και με γνώμονα πάντα την διευκόλυνση του πελάτη, εκτός από τα καταστήματα στην Αγία Παρασκευή και στο Περιστέρι ανοίξαμε καινούργιο κατάστημα στην Αργυρούπολη με στόχο να εξυπηρετήσουμε πελάτες που αναζητούν δάπεδα laminate στα Νότια Προάστια,  Γλυφάδα, Βούλα, Βάρη, Ηλιούπολη, Βουλιαγμένη,Βουλιαγμένης, Βάρκιζα, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη κλπ.