laminate Δάπεδα

laminate δάπεδα

Laminate δάπεδα

Τα laminate δάπεδα χάρη στην υψηλή αισθητική  και  ποιότητα προτείνονται για όλους τους χώρους και είναι κατάλληλα για χρήση είτε επαγγελματική είτε οικιακή. Δίνοντας μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια, το πρωτοποριακό design, την υψηλή και εργονομική αισθητική σας παρέχουμε λύσεις βασισμένες στο προσωπικό σας γούστο. Διαθέτουμε δάπεδα υψηλής τεχνολογίας που τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών Οίκων. Από πατώματα φυσικού ξύλου, καρφωτά, επιρητινωμένα, προγυαλισμένα μέχρι και δάπεδα καπλαμά έχουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη γκάμα ξύλινων δαπέδων στην Ελλάδα. Όλα μας τα πατώματα -δάπεδα είναι κατάλληλα και για ανακαινίσεις σπιτιού, γραφείου, καταστημάτων. Εύκολα, γρήγορα και απλά, αντικαθιστώντας το παλαιό πάτωμα όπως μάρμαρο, πλακάκι και μωσαϊκό χωρίς να το χαλάσουμε, λόγω του εύκολου κουμπώματος του laminate με πολύ χαμηλό κόστος αλλάζουμε την όψη του χώρου σας.

Ιστορία για τα laminate δάπεδα

Η ιστορία για τα laminate δάπεδα έχει τις ρίζες της από το 1920. Αρχικά, το laminate δεν ήταν αρκετά δυνατό για να χρησιμοποιηθεί στο δάπεδο, αλλά με την πάροδο του χρόνου οι καινοτομίες στη διαδικασία παραγωγής κατέστησαν  το τελικό προϊόν πιο ανθεκτικό στη χρήση του.

Το πρώτο δάπεδο laminate εφευρέθηκε στη Σουηδία το 1977 από μια εταιρεία που ονομάζεται Perstorp. Το 1984 άρχισε η εμπορία του εν λόγω προϊόντος στην Ευρώπη και από τα μέσα της δεκαετίας του ενενήντα άρχισε να εξαπλώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.