laminate Δάπεδα

laminate δάπεδα

laminate δάπεδα

Επενδύοντας στα laminate δάπεδα στην υψηλή αισθητική  και  ποιότητα ,παρέχουμε λύσεις για όλους τους χώρους είτε επαγγελματικούς είτε οικιακούς σε  . Δίνοντας μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια, το πρωτοποριακό design, την υψηλή και εργονομική αισθητική σας παρέχουμε λύσεις βασισμένες στο προσωπικό σας γούστο.Διαθέτουμε δάπεδα υψηλής τεχνολογίας που τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών Οίκων. Από πατώματα φυσικού ξύλου, καρφωτά,, επιρητινωμένα, προγυαλισμένα μέχρι τα δάπεδα καπλαμά έχουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη γκάμα ξύλινων δαπέδων στην Ελλάδα.Όλα μας τα πατώματα -δάπεδα είναι κατάλληλα και για ανακαινίσεις σπιτιού, γραφείου, καταστημάτων.Εύκολα, γρήγορα και απλά, αντικαθιστώντας το παλαιό πάτωμα όπως μάρμαρο, πλακάκι και μωσαϊκό χωρίς να το χαλάσουμε, λόγω του εύκολου κουμπώματος του laminate με πολύ χαμηλό κόστος αλλάζουμε την όψη του χώρου σας.

Λίγα λόγια για την ιστορία για τα laminate δάπεδα

To laminate είναι ένα υλικό φτιαγμένο από τον άνθρωπο, το οποίο έχει τις ρίζες του από το 1920. Αρχικά δεν ήταν αρκετά δυνατό για να χρησιμοποιηθεί στο δάπεδο, αλλά με την πάροδο του χρόνου οι καινοτομίες στη διαδικασία παραγωγής κατέστησαν  το τελικό προϊόν πιο ανθεκτικό στη χρήση του.

Το πρώτο δάπεδο laminate εφευρέθηκε στη Σουηδία το 1977 από μια εταιρεία που ονομάζεται Perstorp. Το 1984 άρχισε η εμπορία του εν λόγω προϊόντος στην Ευρώπη και από τα μέσα της δεκαετίας του ενενήντα άρχισε να εξαπλώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.