Τοποθέτηση laminate

τοποθέτηση laminate

Η εταιρία μας παρέχει ευέλικτες εξατομικευμένες λύσεις σε υπηρεσίες πώλησης και τοποθέτηση laminate – προγυαλισμένων δαπέδων.
Έχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών δίνουμε έμφαση στην συνέπεια, το σωστό συντονισμό.Με την εφαρμογή σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων δίνουμε λύσεις λειτουργικές και καλαίσθητες σε όλα τα πατώματα .Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες του χώρου Kronotex ,Kronospan Terhurne ,Barlinek, Floorpan και παρέχουμε λύσεις σε δάπεδα για όλους τους χώρους , είτε επαγγελματικούς είτε οικιακούς.Η φιλοσοφία μας είναι: συνέπεια αξιοπιστία, εγγυημένη ποιότητα, ελάχιστο δυνατό χαμηλό κόστος με υλικά της δικής σας επιλογής. Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση κάθε έργου σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, το χρονοδιάγραμμα εργασιών και φυσικά μέσα στα όρια του προϋπολογισμού.H εταιρεία μας αναλαμβάνει με χαμηλό κόστος την τοποθέτηση δαπέδων, καθώς επίσης και τρίψιμο-γυάλισμα. Η τοποθέτηση laminate  γίνεται από ελληνικά συνεργεία με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος και έμφαση στη σωστή και άψογη αποπεράτωση κάθε έργου. Προκειμένου να εξασφαλίσετε την εγγύηση τοποθέτησης, θα πρέπει η εργασία να γίνει από τους τεχνικούς της εταιρεία μας. Η μεγάλη γκάμα σε λαμινείτ δάπεδα και προγυαλισμένα ξύλινα πατώματα σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για την τοποθέτηση laminate δαπέδων καθιστούν την εταιρεία μας ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον χώρο .

Η τιμή τοποθέτησης εξαρτάται από την συνολικά μέτρα του χώρου. Για προσφορά τοποθέτησης δαπέδου καλέστε στο 2105750382, 2105775820.

Οδηγίες για τοποθέτηση laminate

 Εδώ μπορείτε να δείτε χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το πως μπορείτε εύκολα και γρήγορα να για την τοποθέτηση laminate που μπορείτε να κάνετε  μόνος σας  . Προσοχή! Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τις οδηγίες ακριβώς με τη σειρά προκειμένου να διατηρήσετε τις αξιώσεις για την εγγύηση του δαπέδου. Ελέγξτε προσεκτικά πρώτα τα δέματα για τυχόν φθορές πριν ξεκινήσετε. Εάν το δάπεδο χρησιμοποιηθεί, δεν θα καλύπτεται πλέον από την εγγύηση.

Πριν την εγκατάσταση

 1. Αφήστε το δάπεδο λαμινέιτ στο δάπεδο όπου πρόκειται να εγκατασταθεί στις ίδιες κλιματικές συνθήκες για τουλάχιστον 48 ώρες.
 2. Είναι σημαντικό για την εγκατάσταση και τη διατήρηση της ποιότητας του λαμινέιτ η θερμοκρασία του δωματίου να είναι περίπου 20o C και η ανάλογη υγρασία από 50 έως 70 τοις εκατό.
 3. Το υποδάπεδο πρέπει να είναι εντελώς στεγνό, καθαρό και σε θέση να αντέχει οποιοδήποτε φορτίο επάνω του.
 4. Εάν η εγκατάσταση γίνει πάνω από ένα ορυκτό υποδαπέδου, όπως μπετόν, τσιμέντο κλπ, θα πρέπει προηγουμένως να μετρήσετε την υγρασία χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη συσκευή CM.
 5. Πριν εγκαταστήσετε το λαμινέιτ πάνω από ένα ορυκτό υπόστρωμα, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσετε ένα κατάλληλο φιλμ υδρατμών για την προστασία από την υγρασία. Το φιλμ πρέπει να καλύπτει τουλάχιστον 20 εκατοστά και οι ραφές πρέπει να ασφαλίζονται με κολλητική ταινία.
 6. Το δάπεδο που είναι ντυμένο με μοκέτα δεν είναι κατάλληλο για υποδάπεδο. Όλες οι μοκέτες πρέπει να αφαιρεθούν πριν την εγκατάσταση του λαμινέιτ.
 7. Για τα δάπεδα χωρίς μόνωση ήχου, συνιστάται να βάλετε ένα υπόστρωμα 2mm, 3 mm ή 5 mm για ακόμη καλύτερη ηχομόνωση.
 8. Η τοποθέτηση laminate με την ίδια κατεύθυνση
 9. Τα ανοιχτά πακέτα λαμινέιτ πρέπει να τοποθετηθούν άμεσα. Υπάρχουν τρεις επιλογές τοποθέτησης:
  • Χωρίς κόλλα, με κουμπωτό σύστημα, το οποίο προστατεύει το πάτωμα σε βάθος χρόνου από ενδεχόμενη ζημιά λόγω υγρασίας. Με αυτό τον τρόπο, το δάπεδο δύναται να επαναχρησιμοποιηθεί σε άλλο χώρο αργότερα.
  • Με κόλλα, που παρέχει επίσης μακροχρόνια προστασία ενάντια στην υγρασία. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση laminate όμως είναι πιο ακριβή και η απεγκατάσταση του δαπέδου για περαιτέρω χρήση δεν είναι πλέον εφικτή.

Τσιμεντοκονία

Σε περίπτωση που έχετε ρίξει τσιμεντοκονία στο δάπεδο, τότε θα πρέπει πριν την τοποθέτηση του laminate να περιμένετε 10-15 ημέρες/πόντο τσιμεντοκονίας υπό ιδανικές συνθήκες πάντα, δηλαδή να μην έχει πολύ υγρασία ο χώρος ή η περιοχή και ανάλογα την εποχή. Πληροφοριακά, υπάρχουν νέα υλικά στην αγορά που επιταχύνουν το χρόνο πήξης της τσιμεντοκονίας. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό! Κάτι ανάλογο ισχύει και με το πλακάκι, καθώς εγκλωβίζεται εσωτερικά η υγρασία και φουσκώνουν τα πλακάκια, ενώ η κόλλα χάνει τις ιδιότητές της νωρίτερα! Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει με ιδιαίτερη προσοχή τον πωλητή και τον τεχνικό του, ο οποίος στη συνέχεια θα ελέγξει με υγρόμετρο αν υπάρχει τυχόν υγρασία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η διαδικασία αυτή διασφαλίζει απόλυτη σιγουριά, γιατί υπάρχει περίπτωση η υγρασία να είναι πιο βαθιά εγκλωβισμένη και να εκτονωθεί αργότερα το πρόβλημα. Κατά συνέπεια λάβετε σοβαρά υπόψη τους χρόνους πήξης της τσιμεντοκονίας, γιατί κανένα εργοστάσιο δεν καλύπτει φθορά ή ζημιά από υγρασία-διαρροή-πλημμύρα.

Αυτοεπιπεδούμενο

Σε περίπτωση που το υπάρχον δάπεδο(πλακάκι, μωσαϊκό κλπ) σε ένα χώρο είναι σαθρό ή με τρύπες, τότε θα πρέπει ο τεχνικός να ρίξει αυτοεπιπεδούμενο στόκο και αστάρι για να εξομαλύνει τις διαφορές και το νέο δάπεδο laminate που θα τοποθετηθεί από πάνω να έχει καλύτερο πάτημα. Συμβουλευτείτε πάντα τον πωλητή και τον τεχνικό σας!