Εσωτερικές σκάλες

Υπάρχουν τρείς κατηγορίες εσωτερικών σπιράλ σκαλών α)εσωτερικές με μεταλλικό σκελετό και pvc στοιχεία που χρησιμοποιούνται για επαγγελματικούς χώρους που είναι οικονομικές με κομψό design β)εσωτερικές σκάλες (κυκλικές) με ξύλινο σκαλοπάτι γ)εξωτερικές σκάλες γαλβάνιζε με βαφή αντοχής στον χρόνο .Όλες οι επιλογές έρχονται από την Ιταλία με όλα τα kit με οδηγίες τοποθετήσεις και dvd εγκατάστασης ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει την τοποθέτηση χωρίς ατέλειες και χρονοκαθυστέρηση.

Τα σκαλοπάτια της στρογγυλής εσωτερικής σκάλας με ξύλινο σκαλοπάτι, αποτελούνται από μασίφ ξύλο οξιάς λουστραρισμένο με δύο στρώσεις αδιάβροχου βερνικιού. Τα μεταλλικά μέρη (περιφράξεις και σκελετός) είναι βαμμένα και στεγνωμένα σε φούρνο βαφής με ειδικές εποξειδικές βαφές

Το ρίχτι, δηλαδή η υψομετρική διαφορά από το ένα σκαλοπάτι στο επόμενο, είναι ρυθμιζόμενο και εξασφαλίζει ανάβαση στο επιθυμητό ύψος Εξαιτίας του σχεδιασμού της, η συναρμολόγηση των εξαρτημάτων είναι απλή και η τοποθέτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς .Για τις στρογγυλές σκάλες το ελάχιστο ιδανικό άνοιγμα πρέπει να είναι 5 cm μεγαλύτερο από τη διάμετρο της σκάλας.

Μοντέρνες σκάλες για σοφίτες και μεζονέτες

Χαρακτηριστικά

Ο σκελετός της σιδερένιας σκάλας είναι από βαριάς κατασκευής σίδερο ώστε να αντέχει στο χρόνο.
Δεν τρίζει όπως οι ξύλινες σε βάθος χρόνου.
Είναι βαμμένες εργοστασιακά σε χρώματα RAL πετυχαίνοντας έτσι το βέλτιστο φινίρισμα. Η βαφή του χρώματος έχει μεγάλη διάρκεια αντοχής στο χρόνο.
Τα σκαλοπάτια είναι από ξύλο οξιάς σε φυσικό χρώμα ή σκούρες αποχρώσεις
Μετά από χρόνια υπάρχει η δυνατότητα τριψίματος/γυαλίσματος όπως σε όλα τα ξύλα.
Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς extra σκαλοπατιού προκειμένου να καλυφθεί μεγαλύτερο ύψος από την standard απόσταση ή αν κάποιος το επιθυμεί να μικρύνει την απόσταση μεταξύ των σκαλοπατιών.
Η διαδικασία τοποθέτησης είναι εύκολη και γρήγορη.
Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της σκάλας σε άλλο χώρο
Το εργοστάσιο δίνει μαζί με τα κάγκελα μια κουπαστή, η οποία είναι από PE υλικό(πολυαιθυλένιο). Η στήριξη της κουπαστής αποτελείται από μεταλλικά κολωνάκια.
Η συσκευασία της σκάλας περιλαμβάνει 2 κούτες.
Στις παρακάτω τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος τοποθέτησης.

Οικονομικές σκάλες

 • Ο σκελετός της σιδερένιας σκάλας είναι από βαριάς κατασκευής σίδερο ώστε να αντέχει στο χρόνο.
 • Δεν τρίζει όπως οι ξύλινες σε βάθος χρόνου.
 • Είναι βαμμένες εργοστασιακά σε χρώματα RAL πετυχαίνοντας έτσι το βέλτιστο φινίρισμα. Η βαφή του χρώματος έχει μεγάλη διάρκεια αντοχής στο χρόνο.
 • Τα σκαλοπάτια είναι από ξύλο οξιάς σε φυσικό χρώμα ή σκούρες αποχρώσεις
 • Μετά από χρόνια υπάρχει η δυνατότητα τριψίματος/γυαλίσματος όπως σε όλα τα ξύλα.
 • Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς extra σκαλοπατιού προκειμένου να καλυφθεί μεγαλύτερο ύψος από την standard απόσταση ή αν κάποιος το επιθυμεί να μικρύνει την απόσταση μεταξύ των σκαλοπατιών.
 • Η διαδικασία τοποθέτησης είναι εύκολη και γρήγορη.
 • Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της σκάλας σε άλλο χώρο
 • Το εργοστάσιο δίνει μαζί με τα κάγκελα μια κουπαστή, η οποία είναι από PE υλικό(πολυαιθυλένιο). Η στήριξη της κουπαστής αποτελείται από μεταλλικά κολωνάκια.
 • Η συσκευασία της σκάλας περιλαμβάνει 2 κούτες.
 • Στις παρακάτω τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος τοποθέτησης.

Μπορείτε να δείτε τις τιμές σκαλών πατώντας τον σύνδεσμο.