Νέο κατάστημα Jerotech στην Αργυρούπολη

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τον Αύγουστο του 2017  ανοίξαμε καινούργιο κατάστημα Jerotech με δάπεδα laminate στην Αργυρούπολη με σκοπό να εξυπηρετήσουμε πελάτες που μας αναζητούν από τα νότια προάστια και συγκεκριμένα αναζητούν καταστήματα laminate στη Βουλιαγμένης, Δάφνη, Άγιο Δημήτριο, Ελληνικό, Άλιμο, Γλυφάδα, Βάρη, Ηλιούπολη και Αργυρούπολη . Βασικός γνώμονας της εταιρείας μας είναι να επεκταθούμε στην ελληνική αγορά με συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές laminate, μοντέρνα και ποιοτικά δάπεδα, ντεκόρ laminate που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις της εποχής.

Όπως όλα τα καταστήματά μας, έτσι και το κατάστημα της Αργυρούπολης διαθέτει αποθήκη με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη που βιάζεται και επιθυμεί μερικές φορές και αυθημερόν παράδοση του πατώματος. Θεωρούμε πολύ σημαντικό στοιχείο να μπορούμε να ικανοποιήσουμε όχι μόνο την ανάγκη των πελατών για χαμηλές τιμές δαπέδου, αλλά και για γρήγορη παράδοση να λύνουμε όλες τις τυχόν απορίες των πελατών μας σχετικά με τις προδιαγραφές των πατωμάτων ή τις τεχνικές λεπτομέρειες που πολύ συχνά προκύπτουν κατά την τοποθέτηση ενός δαπέδου laminate. Γι’αυτό και όλοι οι πελάτες μας μένουν πάντα ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα και μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε φίλους και γνωστούς για πιθανή συνεργασία στο μέλλον.

Στα πλαίσια ανάπτυξης του δικτύου εξυπηρέτησης μέλημά μας είναι η εύκολη πρόσβαση από κεντρικούς δρόμους, το πάρκινγκ έξω από το κατάστημα, η άρτια και εξειδικευμένη εκπαίδευση του προσωπικού μας και η παρουσία μας δίπλα στον πελάτη πριν και μετά την πώληση. Το νέο κατάστημα στην Αργυρούπολη είναι γωνιακό, έχει 3 θέσεις πάρκινγκ και βρίσκεται ανάσεσα σε δυο κεντρικές λεοφώρους:την λεωφόρο Αργυρουπόλεως και τη λεωφόρο Γωεργίου Παπανδρέου. Για μεγαλύτερη διευκόλυνση έχουμε βάλει και χάρτη διαδρομής στην ιστοσελίδα μας. Απλά κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο εύρεση διαδρομής καταστημάτων

Posted in Νέα.