Σκάλες Κυκλικές

Ξύλινες σκάλες  υπάρχουν τρεις κατηγορίες εσωτερικών σπιράλ σκαλών Eσωτερικές με μεταλλικό σκελετό και pvc στοιχεία που χρησιμοποιούνται για επαγγελματικούς χώρους που είναι οικονομικές με κομψό design Εσωτερικές σκάλες (κυκλικές) με ξύλινο σκαλοπάτι.

Εξωτερικές σκάλες γαλβάνιζε με βαφή αντοχής στον χρόνο Όλες οι επιλογές έρχονται από την Ιταλία με όλα τα kit με οδηγίες τοποθετήσεις και dvd εγκατάστασης ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει την τοποθέτηση χωρίς ατέλειες και χρονοκαθυστέρηση .Τα σκαλοπάτια της στρογγυλής εσωτερικής σκάλας με ξύλινο σκαλοπάτι, αποτελούνται από μασίφ ξύλο οξιάς λουστραρισμένο με δύο στρώσεις αδιάβροχου βερνικιού.

Τα μεταλλικά μέρη (περιφράξεις και σκελετός) είναι βαμμένα και στεγνωμένα σε φούρνο βαφής με ειδικές εποξειδικές βαφές Το ρίχτι, δηλαδή η υψομετρική διαφορά από το ένα σκαλοπάτι στο επόμενο, είναι ρυθμιζόμενο και εξασφαλίζει ανάβαση στο επιθυμητό ύψος Εξαιτίας του σχεδιασμού της, η συναρμολόγηση των εξαρτημάτων είναι απλή και η τοποθέτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς.

Για τις στρογγυλές σκάλες το ελάχιστο ιδανικό άνοιγμα πρέπει να είναι 5 cm μεγαλύτερο από τη διάμετρο της σκάλας. Ιταλικές Spiral Σκάλες για εσωτερικό Χώρο από 1390+ΦΠΑ , περιλαμβάνεται κιτ 12 σκαλοπάτια χωρίς τοποθέτηση.

 

Γωνιακές σκάλες

Στις εσωτερικές γωνιακές σκάλες υπάρχουν 38 σχέδια προτάσεις που μπορεί να επιλέξει ο πελάτης που για να καλύψει την κάθε απαίτηση όσο αφορά το άνοιγμα, τις στροφές ,μήκος κτλ.

Το πλεονέκτημα παραμένει το ότι έρχονται από το εργοστάσιο της Ιταλίας kit έτοιμες προς τοποθέτηση με οδηγίες εγκατάστασης και dvd .Τα ξύλινα σκαλοπάτια και η κουπαστή αποτελούνται από μασίφ ξύλο οξιάς λουστραρισμένο με δυο στρώσεις αδιάβροχου μη τοξικού βερνικιού.

To ρίχτι, η υψομετρική δηλαδή διαφορά από το ένα σκαλοπάτι στο άλλο, καθώς και το πάτημα, είναι ρυθμιζόμενα. Χάρη στο ειδικό αρθρωτό σύστημα στήριξης, μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το χώρο που διαθέτετε.

 

Τσιμεντένια σκάλα

Επένδυση τσιμεντένιας σκάλας με σκαλοπάτι από ξύλο ή laminate. Η συλλογή των Επενδύσεων τσιμεντένιας σκάλας , επιτρέπει στον καθένα να διαμορφώσει ή να ανακαινίσει τις σκάλες που έχουν φτιαχτεί από σκυρόδεμα σύμφωνα με τις διαφορετικές αισθητικές ή διαρθρωτικές απαιτήσεις. Αποτελούνται από σταθερά πατήματα από ξύλο δρυός και οξύα. Επενδύσεις σκάλας από €990 +φπα