Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή σε εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες!

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση laminate και προγυαλισμένων δαπέδων.

Επίλεξε το πακέτο προσφοράς που ταιριάζει στο χώρο σου!

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις σχετικά με τα δάπεδα laminate!

Δυνατότητα πληρωμής έως 60 δόσεις χωρίς πιστωτική μέσω TBI Bank

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά-πλεονεκτήματα των δαπέδων laminate!

ΠΑΤΩΜΑΤΑ LAMINATE

Αγοράστε Πατώματα Laminate Στις Καλύτερες Τιμές. Πατώματα Laminate Εσωτερικού Χώρου. Υψηλής, Ανώτερης Ποιότητας Πατώματα Laminate Εξαιρετικής Αντοχής. Μεγάλη Γκάμα Χρωμάτων. Πατώματα Laminate, Ξύλινες Σκάλες σε Χαμηλές Τιμές Χονδρικής.

Laminate

Τα  laminate δάπεδα  – πατώματα είναι εύκολα στην τοποθέτηση, οικονομικά, μεγάλης αντοχής και διαθέτουν υψηλή αισθητική που δύναται να ταιριάξει σε οποιοδήποτε στυλ. Τοποθετήστε laminate δάπεδα  και δώστε νέα διάσταση στον χώρο σας. Η φυσική εμφάνιση του ξύλου θα προσδώσει ζεστασιά και μοντέρνα όψη σε κάθε χώρο.Διαθέτουμε laminate δάπεδα – πατώματα για οποιαδήποτε χρήση είτε οικιακή, είτε επαγγελματική . Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα χονδρικής και λιανικής πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις χαμηλές τιμές .
Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και decors που διαθέτουμε, καθώς επίσης και οι  χαμηλές τιμές   που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας προκειμένου να συμβαδίζουμε με τις υπάρχουσες συνθήκες της αγοράς.Το πλεονέκτημα αυτό προκύπτει από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε για την εισαγωγή των πατωμάτων και μας καθιστά ίσως από τους πιο δυνατούς στο χώρο.Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης ετοιμοπαράδοτα δάπεδα  τόσο στα καταστήματα όσο και στις αποθήκες μας – logistic στον Ασπρόπυργο Αττικής με ευέλικτο σύστημα πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά και το τμήμα πωλήσεων θα σας ενημερώσει πλήρως για οποιαδήποτε πατώματα ,σας ενδιαφέρουν με σαφήνεια και σεβασμό στις απορίες σας video

Laminate Πατώματα – Δάπεδα

Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και decor . Σε εμάς θα βρείτε ασύγκριτες χαμηλές τιμές, διαλεγμένα για την άριστη ποιότητα και την υψηλή αισθητική τους που θα δώσουν νέο τόνο στο σπίτι σας.

Ποιοτικά Οικονομικά

Διαθέτουμε πατώματα υψηλής ποιότητας με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για μεγάλη αντοχή στη χρήση και το χρόνο. Πουλάμε χονδρική λιανική σε χαμηλές τιμές

Καταστήματα

Μαρούσι : Αγίου Κωνσταντίνου 35  Μαρούσι Τηλ 2106085790 Κιν.6974128604

Αργυρούπολη: Δημοκρίτου 66  Τηλ.2114099507, Kιν.6936128126

Περιστέρι: Κύπρου 11-13 Τηλ. 2105750382, κιν. 6948188753